Katso Härkä päivän horoskooppi

Härkä horoskooppimerkki

Härkä horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Härkä, toinen merkki horoskoopissa, kuuluu 20. huhtikuuta ja 20. toukokuuta välisenä aikana syntyneille. Opi kaikki Härkä-merkistä alla.

Härkä horoskooppipiirteet

Älykäs, kunnianhimoinen ja luotettava Härkä on horoskoopin ankkuri. Hämmästyttävät ystävät, kollegat ja kumppanit, taurelaiset arvostavat rehellisyyttä yli kaiken ja ovat ylpeitä siitä, että heidän henkilökohtaiset suhteensa ovat yleensä draamattomia. Sonnit saavat itsepäisten maineen, mutta he eivät aina ole jumissa tiellään. Tämä etsivä merkki on halukas näkemään toisen näkökulman, mutta he eivät käännä mielipidettä vain tehdäkseen jonkun toisen onnelliseksi. He muuttavat ajatteluaan vain, jos he todella muuttavat mielensä.

Kun edustaja on yksi horoskoopin ahkereimmista merkeistä, härkä ei koskaan pelkää kääriä hihat ja lähteä töihin, eikä räpäytä silmääkään, kun hän vetää koko yön töitä saadakseen työn valmiiksi. Mutta se ei ole kaikki työtä Härkä-merkille. Maahan ankkuroituna tässä intohimoisessa merkissä on kyse aistillisuudesta ja se etsii aina nautintoa. Nautitko he ylellisistä hieronnoista, viettävät tunteja sängyssä rakastajansa kanssa tai lentävät pitkällä juoksulenkillä, taurelaiset rakastavat läsnäoloa kehossaan ja heidän on usein saatava yhteyttä fyysiseen itseensä.

Mitä tulee rakkauteen, Taureansissa on kyse rehellisyydestä, minkä vuoksi ensimmäiset treffit Bullin kanssa voivat muistuttaa työhaastattelua. He eivät ole töykeitä – ne on luotu kumppanuuksia varten ja yrittävät yksinkertaisesti nähdä, oletko hyvässä kunnossa alussa. Ja kun alat seurustella Härän kanssa, unohda valkoiset valheet. Härkä kuulisi mieluummin, että asu ei ole mairitteleva kuin kestäisi onttoja kohteliaisuuksia. Härkä pitää kaunaa jollekin, joka valehtelee, vaikka se olisikin valhe vain saadakseen hänet tuntemaan olonsa onnelliseksi. Sängyssä Härkä on antava rakastaja – niin kauan kuin heidän kumppaninsa tehostaa sitä ja varmistaa, että hän antaa ja saa iloa! Yksityiskohtiin suuntautunut Härkä saattaa tuntua nirsoilta (jopa makuuhuoneessa keskimääräinen kritiikki ei ehkä ole epätavallista), mutta se ei johdu siitä, että he haluaisivat loukata. He yksinkertaisesti vaativat parasta ja odottavat, että heidän elämänsä ihmiset toimisivat.

Vaikka Härkämerkeillä on voimakas sisäinen halu, heillä on joskus vaikeuksia kunnioittaa auktoriteettia, varsinkin jos niitä pyydetään tekemään jotain, mikä heidän mielestään on turhaa tai pitäisi tehdä toisin. Joustavuuden ja virran mukana kulkemisen oppiminen voi olla etu Härkälle. Ja vaikka taurealaisilla on rikas sisäinen elämä, he arvostavat ulkoisia ominaisuuksia ja saattavat jättää huomioimatta jonkun, jolla ei ole täydellistä asua, autoa tai ansioluetteloa. Jokuhun tutustumisen etujen oppiminen ennen hänen kirjaamista pois voi olla elinikäinen oppitunti taurealaiselle, etenkin rakkaudessa, jossa hän saattaa olla liian hätäinen kirjoittaakseen täydellisen parin.

Härkä rakastuneena

Venuksen hallitsema rakastunut Härkä on maksimissaan aistillinen ja hyvin yhteydessä fyysiseen kehoonsa. Härän täytyy tuntea fyysistä vetovoimaa alusta alkaen, jos romanssi lähtee liikkeelle. Mutta niiden, jotka haluavat vietellä Härkää, on ensin ylitettävä valtavat ulkoiset esteet, jotka tämä merkki asettaa heidän eteensä...

Härkä - ystävyystyyli

"Ystävät ikuisesti" on klisee, jonka Härkä luultavasti unelmoi. Mitä tulee ystävyyteen, kun olet mukana Bullin kanssa, olet koko elämä. Sonnit eivät ole vain uskollisia, ne ovat myös hauskoja, ja niillä on nokkela sarja, joka saa sinut aina nauramaan. He eivät ota ystävyyttä kevyesti ja muistavat syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja muita tärkeitä tapahtumia, usein kortilla tai lahjoilla...

Härkä Ura, raha ja menestys - luonteenpiirteet

Härkä uran suurin vahvuus: sinnikkyys. Härkä tarkastelee projektia, jakaa sen vaiheisiin ja saa asiat tehtyä, vaikka se tarkoittaisi keskiyön öljyn polttamista. Härkä ei koskaan lausu sanoja "liian kiireinen" ja hänestä tulee nopeasti rakastettu jäsen missä tahansa työryhmässä.

Härän motto

"Mikään hankkimisen arvoinen ei tule helposti." Härät ovat upeita!

Härän suurimmat lahjat

Pysyvä ja ahkera, kun Härkä on asettanut tavoitteen, se toteutuu – kaikista eteen tulevista esteistä huolimatta. Vaikka ystävystyminen Härän kanssa voi olla vaikeaa, koska hän on niin tarkka siitä, kenet he haluavat sosiaaliseen piiriinsä, kun olet mukana, olet elämäsi edessä. Härkä ei joudu juorujen tai pikkudraaman kaatumaan. He näkevät aina parhaan rakkaissaan ja nostavat heidät ylös, kun he tuntevat olonsa masentuneeksi

Härän suurimmat haasteet

Kyllä, he ovat ahkeria, mutta he ovat myös laiskoja. Miten se on edes mahdollista? Koska härkää ohjaa niin oma sisäinen kompassi, heillä on toisinaan vaikeuksia kääntyä täyttämään jonkun toisen vaatimuksia, mikä voi johtaa vaikeisiin aikoihin töissä tai koulussa. Toisten näkemysten huomioon ottaminen on elinikäinen oppitunti kaikille taurealaisille.

Härän salainen ase

Tahdonvoima. Ajattele sen symbolia, härkää (tai jopa puskutraktoria), ja sinulla on käsitys siitä, kuinka Härkä saa asiat aikaan. He työntävät, kiertelevät ja hallitsevat kohtaamiaan haasteita, kunnes ne ovat historiaa. Ne ovat myös mallia sinnikkyydestä – kun Härkä päättää tehdä jotain, he saavat sen tehtyä.

5 tärkeintä syytä rakastaa härkänä olemista

  1. Härkäsymboli, härkä, ei ainoastaan ​​esitä voimaa, vaan se on myös välitön visuaalinen esitys, joka osoittaa merkin rohkeutta, intohimoa ja päättäväisyyttä.
  2. Härkä on yksi horoskoopin parhaista ystävistä. Kun kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, härät tyydyttävät aina muita – ja tietää tarkalleen, kuinka tyydyttää itsensä.
  3. Härät ovat vahvasti joustavia. Mikään ei voi tuhota tätä merkkiä, ja vastoinkäymiset tekevät niistä vain vahvempia.
  4. Härän hallitseva planeetta Venus hallitsee rakkautta ja rahaa, ja härät ovat lahjakkaita löytämään molemmat.
  5. Härät ovat taitavia tekemään visioistaan ​​totta. He ovat uskomattomia taiteilijoita, insinöörejä ja suunnittelijoita, jotka pystyvät käsittelemään ongelmia visionsa toteuttamiseksi.
  6. Kuuluisia julkisuudenhenkilöitä, joiden horoskooppimerkki on Härkä

    Katso Härkä päivän horoskooppi