Katso päivän horoskooppi

Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien päivämäärät ja luonteenpiirteet

On olemassa 12 erilaista horoskooppimerkkiä, joista jokaisella on omat vahvuutensa, heikkoutensa, piirteensä, halunsa ja tapansa nähdä maailma. Henkilökohtainen astrologinen merkkisi perustuu auringon sijaintiin syntymäpäivänäsi. Katso alla saadaksesi selville, mikä horoskooppimerkkisi on, ja napsauta kutakin löytääksesi heidän voimalliset piirteensä ja salaisuutensa.

Oinas horoskooppimerkki
Härkä horoskooppimerkki
Kaksonen horoskooppimerkki
Rapu horoskooppimerkki
Leijona horoskooppimerkki
Neitsyt horoskooppimerkki
Vaaka horoskooppimerkki
Skorpioni horoskooppimerkki
Jousimies horoskooppimerkki
Kauris horoskooppimerkki
Vesimies horoskooppimerkki
Kalat horoskooppimerkki

Mikä on horoskooppimerkki?

Horoskooppi koostuu kahdestatoista tähtikuviosta ja horoskooppimerkistä, jotka jakavat taivaan kahteentoista osaan. Näitä kosmoksen osia hallitsee tähdistö, johon ne ovat sidoksissa, ja ne muodostavat jokaisen horoskoopin jäsenen. Nämä kaksitoista osa-aluetta määrittävät edelleen elementit, joihin ne liittyvät, ja planeetat, jotka niitä hallitsevat.

Esimerkiksi aurinko kulkee jokaisen merkin läpi läpi vuoden ja merkitsee merkittäviä muutoksia, joita tapahtuu noin 30 päivän välein. Näemme kuitenkin myös muutoksen tapahtuvan muiden planeettojen ja kuun noustessa galaksimme halki, mikä rikastuttaa elämäämme erilaisilla haasteilla, siunauksilla ja tunneliikkeillä.

Merkki, jonka alle mikä tahansa planeetta on sijoitettu, antaa meille käsityksen siitä, kuinka tuo taivaankappale toimii tällä hetkellä, ja tarjoaa kartan energialle, jonka kanssa meidän on taisteltava koko päivän.

Horoskooppimerkkien elementit

Jokaista horoskooppimerkkiä hallitsee elementti: tuli, maa, ilma tai vesi. Jokaiselle elementille on ominaista erilaiset vahvuudet ja taipumukset. Mutta se, miten jokaiseen tähtimerkkiin vaikuttaa sen elementti, on yksilöllistä tälle merkille.

Vesimerkit nähdään ujoina, pidättyneinä ja herkkinä, mutta myös intuitiivisina ja sopusoinnussa tunteidensa kanssa. He ovat luonnollisia empaatteja, joilla on kyky hyödyntää ympärillään olevien ihmisten tunteita. He hoitavat rakastamiaan, mutta heidän on oltava varovaisia, etteivät he anna liikaa kenellekään, joka saattaisi hyötyä tästä ominaisuudesta. Vesimerkit ovat Syöpä, Skorpioni ja Kalat.

Tulimerkit tunnetaan intohimosta, luovuudesta, kilpailukyvystä ja inspiraatiosta.

Maan merkkejä pidetään konservatiivisina, realistisina ja "maanläheisinä". Kärsivällisyys vie heidät elämässä eteenpäin, koska he ymmärtävät, kuinka tärkeää on rakentaa henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia tavoitteita ajan myötä. He rakastavat tulla hemmoteltuja, mutta tekevät samoin kaikille, jotka ovat onnekkaita voittamaan heidän kiintymyksensä. Maan merkit ovat Härkä, Neitsyt ja Kauris.

Lopuksi ilmamerkkejä pidetään rationaalisina, sosiaalisina ja älyllisinä. Tämän merkin omaavat ihmiset ovat luonnostaan ​​ystävällisiä, kommunikatiivisia ja analyyttisiä. Heidän uteliaisuutensa tekee heistä erinomaisia ​​oppilaita, ja useimmat jatkavat itseopiskeluaan vielä kauan muodollisen koulunkäynnin jälkeen. He rakastavat pysyä ajan tasalla ystäviensä kanssa, mutta heidän on oltava varovaisia ​​varatakseen aikaa hiljaiselle pohdiskelulle ja välttää ylistimulaatiota, ahdistusta tai unettomuutta. Ilmamerkkejä ovat Kaksoset, Vaaka ja Vesimies.

Eläinradan hallitsijat

Jokainen horoskooppi liittyy myös planeettaan tai "hallitsijaan". Tällä planeetalla on voimakkaampi vaikutus tiettyyn merkkiin kuin millään muulla planeetalla. Se vaikuttaa siihen, miten horoskooppi on vuorovaikutuksessa muiden kanssa, lähestyy elämää ja muodostaa suhteita. Merkin luonteen määrittelee usein sen planeettahallitsija, joka tuo läpi passiivisen, aggressiivisen, konservatiivisen, vastaanottavaisen tai ulospäin suuntautuneen persoonallisuustyypin.

Perinteiset planeetat - Mars, Venus, Merkurius, Saturnus ja Jupiter - palvelevat useampaa kuin yhtä merkkiä. Vaikka aurinko ja kuu on osoitettu vain Leijonalle ja Syöpälle.

Marsin hallitsemat merkit ovat yleensä motivoituneita intohimoista ja voivat joskus taipua aggressiiviseen tai impulsiiviseen käyttäytymiseen. Merkuriuksen hallitsemilla merkeillä on luontainen uteliaisuus, mikä tekee niistä erinomaisia ​​oppilaita ja kommunikoijia. Kun Venus on planeetan hallitsija, näemme halun romantiikkaan, estetiikkaan ja ylellisyyteen. Saturnus voi tuoda esiin hillityn tai perinteisen persoonallisuustyypin, joka arvostaa rakennetta ja järjestystä. Jupiter antaa hallitsemansa merkit optimistisesti ja elämää suuremmalla energialla. Auringon leijonavalta voidaan lukea tämän horoskoopin jäsenen lämmöstä ja ylpeyden tunteesta. Kuu on vastuussa Syövän intuitiosta ja ruokkivista taipumuksista.

Nämä seitsemän taivaankappaletta hallitsivat yksinomaan horoskooppia vuosisatojen ajan. Mutta kun tähtitieteilijät jatkoivat planeettojen löytämistä, joillekin horoskoopin jäsenille annettiin toissijainen tai moderni hallitsija. Pluto edustaa voimaa ja muutosta, ja se on linjassa sen intensiteetin kanssa, jonka se tuo Skorpioneille. Uranuksen tiedetään ravistelevan asioita ja tuoden Vesimiehen merkkeihin arvaamattoman elementin. Samaan aikaan Neptunuksen uskotaan olevan vastuussa Kalojen unenomaisista näkymistä. Vaikka nykyaikaisilla planeettahallitsijoilla on merkittävä rooli hallitsemissaan merkeissä, on tärkeää ottaa huomioon myös kunkin merkin perinteiset planeetat ja kuinka nämä hallitsijat toimivat yhdessä.

Talojärjestelmät

Planetaarisen hallitsijan lisäksi jokaisella horoskoopin jäsenellä on "talo", jonka luonnollinen hallitsija se on. Jos olet joskus vetänyt syntymäkarttasi ylös, olet todennäköisesti huomannut, että se on jaettu kahteentoista osaan, joista jokainen korreloi numeron kanssa. Nämä luvut muodostavat talojärjestelmän ja antavat sinulle lisätietoa, joka auttaa sinua avaamaan syntymäkarttasi salaisuudet.

Vaikka Oinas on ensimmäisen talon luonnollinen hallitsija, se ei välttämättä hallitse henkilökohtaista ensimmäistä taloasi, ellet ole nouseva Oinas. Horoskooppi ensimmäistä taloa hallitsee aina nouseva merkkisi – ja se tunnetaan itsen talona. Se voi tarjota tietoa henkilöllisyydestämme sekä fyysisestä ulkonäöstämme. Se voi jopa paljastaa tietoa syntymästämme.

Toinen talo hallitsee rahaa ja se auttaa jotakuta tuntemaan olonsa turvalliseksi. Tietoja siitä, miten ihminen oppii ja kommunikoi, löytyy kolmannesta talosta, kun taas neljäs kertoo tarinan kotielämästäsi. Viides talo hallitsee luovaa ilmaisua ja vapaa-ajan toimintaa, kun taas astrologit kääntyvät kuudennen talon puoleen saadakseen lisätietoja jonkun päivittäisistä rutiineista ja terveydestä. Rakkaus- ja suhdeasiat ovat valokeilassa seitsemännessä talossa, kun taas kahdeksan taloa kutsutaan usein "seksin, kuoleman ja verojen taloksi". Hengelliset polkumme voidaan ymmärtää yhdeksännen talon kautta, ja urapolkumme avautuvat kymmenennessä. Yhteytesi yhteisöön ja sosiaaliseen aktivismiin löytyy yhdestoista talosta sekä ryhmätoiminnasta, johon haluat osallistua. Kahdestoista talo on ehkä kaikkein väärinymmärretty alue syntymäkartassa, koska se hallitsee näkymätöntä, alitajuntaa ja salaisuuksia.

Kun luet syntymäkarttasi, sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kunkin kartan talon hallitsijoihin ja huomioida planeettojen sijoittelusi ja niiden vuorovaikutus keskenään. Talojärjestelmä on minkä tahansa astrologian lukemisen selkäranka, jonka avulla voimme tulkita monia elämämme alueita pala palalta.

Trooppinen ja sideeraalinen astrologia

Trooppista astrologiaa harjoittavat tyypillisesti länsimaiset astrologit, ja se muodostuu perinteisten päiväntasausten ja päivänseisausten ympärille. Se löytää nämä laskelmat perustuen sen suhteeseen aurinkoon. Sideeraalinen astrologia käyttää erilaista lähestymistapaa planeettojen sijoittelun laskemiseen. Se ottaa huomioon Maan heilumisen akselillaan - ja kiinnittää enemmän huomiota tähtikuvioiden liikkeeseen verrattuna aurinkomme kiinteään luonteeseen.

Miksi ihmiset uskovat astrologiaan

Ihmiset uskovat astrologiaan monista syistä, jotka eivät ole samat kaikille. Jotkut ovat pintatason kiinnostuneita ja katsovat päivittäisiä horoskooppejaan saadakseen silmän siitä, mitä päivä voi sisältää. Toiset syöksyvät laajoihin sukeltamiseen syntymäkarttoihinsa yrittääkseen ymmärtää itseään ja ympärillään olevia selvemmin. Yleinen uskomus on, että suurempi voima kosmoksessa vaikuttaa meihin nöyriin ihmisiin, mikä jättää meidät kääntymään taivaiden puoleen saadaksemme selvyyttä poluillamme.

Katso päivän horoskooppi