Katso Kauris päivän horoskooppi

Kauris horoskooppimerkki

Kauris horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Kauris, horoskoopin kymmenes merkki, kuuluu 22. joulukuuta ja 19. tammikuuta välisenä aikana syntyneille. Opi kaikki Kauris-merkistä alla. Kauris horoskooppipiirteet Älykkäät, ahkerat ja täysin kohtaloaan hallitsevat Kauris-merkit saavat aina sen, mihin he päättävät, niin henkilökohtaisessa kuin työelämässäkin – ei tekosyitä. Kauris saattaa saada maineen itsepäisinä, mutta he yksinkertaisesti tietävät, mitä haluavat, ja tietävät myös, kuinka he toivovat muiden ihmisten käyttäytyvän. Luonnolliset sääntöjen noudattajat, Kauris viihtyvät järjestyksessä ja rakastavat tiukkoja sääntöjä, hierarkioita ja asetettuja tapoja tehdä asioita. Voiko Kauris-merkki ajatella laatikon ulkopuolella? Kyllä, he voivat, mutta he pitävät parempana, kun heillä on tiukat rajat, joita vastaan ​​on rajoitettava – vapaa hallitus voi saada heidät tuntemaan itsensä valinnan halvaantuneeksi. Kaurisit ovat mahtavia kiipeämään yrityksen tikkaita ja erityisen taitavia ansaitsemaan (ja sijoittamaan) rahaa. Kauris rakastaa perhettä ja kunnioittaa perinteitä. Kauris saattaa stressata itsensä yrittäessään tehdä kaiken täydellisesti – Kauris saattaa tuntua siltä, ​​että hänen on tarjottava kotiruokaa joka päivä, eikä hän koskaan myöntäisi tekevänsä ajamista tai noutoa. Kauris uskoo, että esittely on kaikki kaikessa, ja heidän kotinsa ovat yleensä Insta-arvoisia. Kauris keskittyy joskus liikaa siihen, miltä asiat näyttävät, sen sijaan, miltä asiat tuntuvat, mikä voi saada heidät tuntemaan olonsa tukahdutuksi ja onnettomaksi. Kauriin on löydettävä vankka itsetunto sen lisäksi, miten muut näkevät heidät, ja tunnustettava, että saavutusten kerääminen on vain yksi pieni osa heidän persoonallisuuttaan. Kauris-merkit ovat uskollisia ystäviä, ja heillä on hauska ja ovela huumorintaju, kun opit tuntemaan heidät – on hauskaa vetää heidät esiin kuoristaan. Rakkaudessa Kauris on todellinen kumppani, joka on laserilla keskittynyt auttamaan kumppaniaan löytämään menestystä ja onnea. Kauris sukeltaa suhteeseen kuin työhön, ja uskoo, että kova työ voi auttaa tekemään siteestä mahdollisimman vahvan. Vaikka joskus romanttinen keskustelu saattaakin kääntyä kohti hallituksen kokouksen tuntua, varsinkin toimintakohteiden ja parannussuunnitelmien yhteydessä, mutta jos teet sen, niillä on pointti: siteesi vahvistuu.

Kauris rakastunut

Tiukan Saturnuksen hallitsema Kauris tietää, odottaa ja jopa nauttii suhteiden vaikeista osista. He ovat mukana pitkän matkan ajan ja tietävät, että parhaissa suhteissa on myrskyjä. Ei ole kuin he olisivat fatalistisia, mutta Kauriin rakkaus on realistista, eikä heillä ole ruusuista näkemystä romanssista...

Kauris ystävyystyyli

Uskollinen, rakastava ja kaikkea perinteitä, sisäisiä vitsejä ja ystävyyden muodostavia jaettuja tarinoita käsittelevä Kauris ottaa ystävyyssuhteet uskomattoman vakavasti. He rakastavat ystävistään huolehtimista, ja he voivat valmistaa illallista, siivota vaatekaappiaan tai käyttää kaikkia Kauris-vahvuuksiaan auttaakseen ystäviensä elämää...

Kauris Ura, raha ja menestyspiirteet

Kauris uran suurin vahvuus: Päättäväisyys. Kauris työntää itsensä rajojen yli saadakseen työnsä valmiiksi ajoissa. Kauris ei ota "ei" -vastaukseksi, ei itseltään tai altajaltaan, ja tietää, että aina on tapa tehdä mahdotonta...

Kauriin motto

"Voin menestyä kaikessa, mihin päätän." Kauris ovat upeita!

Kauriin suurimmat lahjat

Kauris on älykäs, yksityiskohtiin suuntautunut, eikä ota kieltävää vastausta, kun he haluavat jotain. Heidän ahkera asenteensa inspiroi kaikkia, ja he todella uskovat voivansa saavuttaa mitä tahansa kovalla työllä. Kauris on aina valmis oppimaan uusia taitoja ja näkee jotain, jota hän ei tiedä – kuten renkaan vaihtaminen tai täydellisen munan keittäminen – haasteena, joka on otettava vastaan. Tämä asenne tekee heistä kaikkien ammattien mestarin, ja heillä on esoteerista tietoa, joka on vaikuttava kaikille, jotka tuntevat heidät.

Kauriin suurimmat haasteet

Kauris voivat olla uskomattoman ankaria itselleen, ja aivan yhtä ankaria muille ihmisille. He voivat pitää kaunaa ja asettaa muut ihmiset elämässään mahdottomien standardien mukaiseksi. Kauris näkee joskus yhden kapean tavan tehdä jotain, ja heidän näkemyksensä ja näkökulmansa laajentaminen voi olla uskomattoman hyödyllistä antaa heille ja muille taukoa.

Kauriin salainen ase

Heidän sinnikkyytensä. He uskovat, että he todella voivat tehdä mitä tahansa, ja he kaivautuvat ja saavat sen tehtyä, olipa tehtävä kuinka uuvuttava tai työläs tahansa. Kauris valvoo tarvittaessa koko yön ja on melkein yli-inhimillinen siinä mielessä, että se pystyy jättämään huomiotta uupumuksen ja keskittymään laserilla käsillä olevaan tehtävään.

5 parasta syytä rakastaa olla Kauris

  1. Pankkitilisi saldo on kadehdittava. Ostokset eivät houkuttele sinua liikaa, ja sinulla on lahja sijoittamiseen ja säästämiseen.
  2. Mielesi on kuin teräsloukku. Et koskaan unohda mitään tai ketään, ja voit muistaa keskusteluja vuosien takaa.
  3. Kotisi näyttää kuuluvan HGTV:hen. Olipa kyseessä vuokra-asunto tai omistat sen, sinulla on tarkka silmä suunnitteluun ja tiedät tarkat yksityiskohdat tehdäksesi missä tahansa – jopa hotellihuoneen – näyttävän kodilta.
  4. Et koskaan menetä mitään, ja tärkeät tiedostot, salasanat ja paperit ovat aina käden ulottuvilla. Organisaatiosi säästää aikaasi ja järkeäsi.
  5. Olet kiillotettu. Et koskaan tiedä mitä sanoa ja näytät välttävän kiusallisia tilanteita, koska olet asiantuntija small talkissa ja myös todella hyvä tietämään tarkalleen mitä sanoa saadaksesi muut ihmiset tuntemaan olosi hyväksi.

Kuuluisat Kauriit

Katso Kauris päivän horoskooppi