Katso Oinas päivän horoskooppi

Oinas horoskooppimerkki

Oinas horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Oinas, ensimmäinen merkki horoskoopissa, kuuluu niille, jotka ovat syntyneet 21. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta välisenä aikana. Opi kaikki Oinas-merkistä alla.

Oinaan horoskooppimerkin luonteenpiirteet

Horoskoopin ensimmäinen merkki, Oinas ovat edelläkävijöitä. Intohimoinen ja itsenäinen Oinas ei koskaan tee mitään vain siksi, että kaikki muut tekevät niin – Ramin on oltava 100-prosenttisesti sitoutunut käsillä olevaan tehtävään. Kilpailukykyisenä, paras tapa motivoida Oinas on kääntää jokin kilpailuksi. Oinas laittaa kaiken, mitä hänellä on (ja sitten osan) voittaakseen. Uskollisia, älykkäitä ja impulsiivisia, heillä on aina mielessään useita projekteja, eivätkä he ole tyytyväisiä ennen kuin heidän työnsä, sosiaalinen elämänsä ja henkilökohtainen elämänsä ovat täsmälleen linjassa heidän unelmansa kanssa. Niillä, joita vetää magneettinen Oinas, voi olla vaikeuksia pysyä mukana – mutta jos he voivat, heillä on elinikäinen ystävä.

Oinas-merkki kertoo sinulle aina, mitä he ajattelevat, rehellisyydellä, joka saattaa toisinaan olla töykeyden rajalla. Mutta vaikka Oinas vaikuttaa liian tylsältä mielipiteensä suhteen, se johtuu vain siitä, että pässit arvostavat rehellisyyttä yli kaiken. Ja se toimii molempiin suuntiin. Vaikka Oinas voi olla ensimmäinen, joka sanoo, jos hän luulee, että soitit juuri projektissa, hän on myös ensimmäinen, joka kehuu sinua hyvin tehdystä työstä. Pässissä voi myös olla lyhyt sulake. Tuo tulinen luonne voi olla etu. Kun Oinas on vihainen, hän ei koskaan pelaa passiivis-aggressiivista korttia. Mutta ihmisille, jotka eivät tunne heitä hyvin, heidän luonteensa voi olla sammutettu. Oppiminen purkaa vihaansa – käymällä joka päivä kuntosalilla, hengittämällä syvään tai oppimalla rentoutumaan ennen kuin he twiittaavat ajatuksiaan maailmalle – on Ramsille elinikäinen prosessi.

Kun on kyse rakkaudesta, Oinas-merkit liittyvät alkuun vetovoimaan. He voivat aistia kemian mahdollisen kumppanin ensimmäisessä lauseessa. Suoraviivainen ja häpeilemätön Oinas tekee kaikkensa mennäkseen haluamansa perään. Joskus heidän on opittava hidastamaan ja edistämään pitkäaikaisia ​​yhteyksiä. Ilotulitteet ovat hauskoja, mutta ne eivät välttämättä ole hyvä ottelu. Oinas ovat uskomattomia rakastajia: monipuolinen, intohimoinen ja aina hetkeen panostanut.

Oinaan rakkaustyyli

Kuten hallitseva planeetta Mars, Oinas on kuuma ja myrskyinen. Ne ovat yhdistelmä itseluottamusta ja intohimoa yhdistettynä raittiuteen ja kiukkuisuuteen. Jokainen, joka rakastaa Oinasta, yrittää – epäonnistuneesti mutta jännittävästi – kesyttää hänet...

Oinaan ystävyystyyli

"Activity" on tämän merkin avainsana. Mitä tulee Oinaan ystäviin, mitä monipuolisempi, sitä parempi. Oinas on helppo tavata ja tulla toimeen, sillä hän luo uskomattoman paljon yhteyksiä elämänsä aikana. Pitkäaikaiset ystävät ovat hankalampia...

Oinaan ura-, raha- ja menestyspiirteet

Oinaan uran suurin vahvuus: Johtajuus. Kaikki katsovat luonnollisesti Oinasta, ja vastuullisuus muista on luonnollista...

Oinas Motto

"Kun tunnet itsesi, sinulla on voimaa. Kun hyväksyt itsesi, olet voittamaton." Oinas on hämmästyttävä!

Oinaan suurimmat lahjat

Olipa kyseessä reppumatka ympäri maailmaa, yrityksen perustaminen tai harjoittelu maratonia varten, kun Oinas asettaa tavoitteen, hän saavuttaa sen. He eivät välitä siitä, mitä muut ajattelevat, ja he voivat virittää intuitioonsa ja unelmiinsa sydämenlyönnissä. Pässit eivät koskaan tarvitse plus ykköstä – he rakastavat omaa seuraaan ja pitävät yksin elokuvissa käymistä harvinaisena herkkuna.

Oinaan suurimmat haasteet

Oinasten mukaan maailma on niin järkevä, että heidän on vaikea kuunnella, vielä vähemmän hyväksyä vaihtoehtoisia näkökulmia. Myös hidastuminen on rankkaa. Ramin mieli kulkee miljoona mailia minuutissa, ja toisten nopeuden hidastaminen voi olla tuskallista. Mutta kun on kyse suhteiden ylläpitämisestä, Oinaan on opittava sopeutumaan ja omaksumaan muita tapoja tehdä, olla ja nähdä.

Oinaan salainen ase

Vahva, järkkymätön ja tulessa taottu, on sopivaa, että Oinaan salainen ase on rauta, yksi vahvimmista elementeistä. Hitsaamalla, valamalla, koneistamalla, takomalla, karkaisemalla, karkaisemalla tai hehkuttamalla rauta voi saada näennäisen rajattoman valikoiman muotoja ja ominaisuuksia. Oinaiselle rautarikas ruokavalio voi lisätä itseluottamusta ja suorituskykyä.

5 parasta syytä rakastaa olla Oinas

  1. Olet rohkein ja kunnianhimoisin merkki, jokaisen lauman johtaja.
  2. Päättäväisyytesi on vertaansa vailla mitä haluat saada.
  3. Työskentelet kovasti, mutta pelaat myös kovasti – olet jokaisen juhlan elämä!
  4. Olet rento ja nautit kaikenlaisten ihmisten seurasta.
  5. Olet impulsiivinen. Toki joskus toimia ensin ja ajatella myöhemmin on riskialtista, mutta useimmiten se johtaa kerran elämässä tapahtuvaan mahdollisuuteen.

Kuuluisia Oinaita - Oinas-julkkikset

Katso Oinas päivän horoskooppi