Katso Kaksonen päivän horoskooppi

Kaksonen horoskooppimerkki

Kaksonen horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Kaksoset, horoskoopin kolmas merkki, kuuluvat 21. toukokuuta ja 20. kesäkuuta välisenä aikana syntyneille. Opi kaikki Gemini-merkistä alla.

Kaksosten horoskooppipiirteet

Älykäs, intohimoinen ja dynaaminen Kaksonen, Castor ja Pollux leimaavat Geminiä, ja sillä on kaksi erilaista puolta, jotka he voivat näyttää maailmalle. Asiantuntevat kommunikaattorit, Gemini on horoskoopin kameleontti, joka on taitava sulautumaan eri ryhmiin näkemänsä tunnelman ja energian perusteella. Vaikka Kaksoset ovat myös uskomattomia pinnan ominaisuuksien esittelijänä, kaksoset kulkevat syvälle, minkä vuoksi kaksoset ovat yksi horoskoopin tunne-elämän älykkäimmistä merkeistä.

Energinen ja älykäs Kaksoset eivät koskaan juutu menneisyyteen eivätkä mieti sitä, mikä olisi voinut olla. Sen sijaan he liikkuvat eteenpäin lasin puoliksi täynnä optimismia ja kykyä katsoa aina valoisalta puolelta – ja laskeutua jaloilleen – melkein missä tahansa tilanteessa. Jatkuvasti kilpailevalla mielellä, vaikka he vain viettävät aikaa hiljaa, Twins ei koskaan kyllästy. Itse asiassa Kaksoset pitävät mielellään omaa seuraa ja voivat usein muuttaa yksinäiset päiväunelmansa todeksi.

Kaksosmerkit ovat rakastuneet rakkauteen, ja he ihailevat sen kaiken rituaalia, alkaen niistä "pitävätkö he minusta?" perhosia odottamaan edestakaisin tekstilentopalloa. Kaksoset rakastavat treffailua, ja maailma rakastaa Kaksosia. Mutta Kaksoset asettuvat lopulta, koska tämä merkki on uskomattoman uskollinen ja vankkumaton, kun he ovat valinneet kumppanin. Tehdään kuitenkin selväksi: Steadfast ei ole tylsyyden koodisana. Kaksoset rakastavat aina pitää asiat tuoreina ja kokeilevat mielellään melkein mitä tahansa makuuhuoneessa. He ovat ylpeitä seksuaalisuudestaan ​​ja ovat riippuvaisia ​​säännöllisistä fyysisistä sisäänkirjautumisista pitääkseen heidät maassa. Heille seksi on elämän juhlaa, ja Kaksoset rakastavat sekä seksiä että elämää.

Huolimatta heidän epäreilusta edustajastaan ​​kaksinaamaisuudesta, kun kaksoset ovat elämässäsi, he ovat uskollisia koko elämänsä ajan – mutta he eivät pelkää ilmaista mielipidettään, jos heistä tuntuu, että teet jotain, josta he ovat eri mieltä tai jos he huomaavat et ole uskollinen heille. Aina merkkinä nähdä tilanteen kaikki puolet, Kaksoset voivat pyytää ystäviltä palautetta ennen kuin he menevät ongelman ytimeen. Se ei ole juoruilua, vaan tiedon keräämistä.

Ja vaikka Kaksoset ovat helposti juhlien elämää yrittämättä, kaksosilla on myös syvä tunnepuoli, joka vaatii hoitoa ja ruokintaa. Kaksoset pitävät omasta ajastaan ​​lukea, luoda, haaveilla ja keksiä muita tapoja jakaa lahjansa maailman kanssa. Kun Kaksoset voivat todella hyödyntää ja jakaa lahjojaan, he ovat pysäyttämätön energiavoima, joka voi motivoida, inspiroida ja lumoaa muun eläinradan.

Kaksoset rakastuneet

Dynaaminen, intensiivinen ja persoonallisuudessaan niin monia muuttuvia osia, Kaksoset rakastavat tapaamista. Heidän mielestään seurustelu on taito. Kaksoset ovat taitavia vetämään ensimmäiset treffit kuorestaan, ja heillä on harvoin "huonoja" treffejä - koska tämä optimismia täynnä oleva merkki löytää aina jotain positiivista tapaamansa henkilöstä tai heidän jakamastaan ​​keskustelusta...

Kaksosten ystävyystyyli

Huono uutinen: Kaksoset unohtavat syntymäpäiväsi tai hiutaleesi päivämääränä, jonka asetit kalenterikuukausia sitten. Hyvä uutinen: se ei ole henkilökohtaista, ja kaksosystäväsi päättää sen sinulle. Hassu, nokkela ja mailin minuutissa puhuva Kaksoset saavat sinut nauramaan, ja on todennäköistä, että parhaisiin muistoihin liittyy kaksoset...

Kaksosten ura, raha ja menestyspiirteet

Kaksosten uran suurin vahvuus: Viestintä. Sanansaattaja Merkuriuksen innoittamana Kaksoset ovat hämmästyttävä kommunikaattori, joka tietää synnynnäisesti kuinka esittää ideoita hyväksyttäväksi. Olipa kyseessä kokouksen edessä seisominen, tappajapaketin toimittaminen tai hämmästyttävän artikkelin kirjoittaminen, Gemini on taitava sanaseppä, joka voi joko löytää menestystä yksilöllisellä alalla (kuten kirjoittamisessa) tai...

Kaksosten motto

"Ilmoitan todellisuuteni." Kaksoset ovat upeita!

Kaksosten suurimmat lahjat

Melkein käsittämättömällä tunneälyllä varustettuna Kaksoset voivat helposti lukea huoneen ja tietää tarkalleen, mitä muut ihmiset haluavat kuulla heiltä. He voivat helposti muuttaa persoonallisuuttaan mielialan mukaan siirtyen perjantai-illan bileistä maanantaiaamun toimistosupertähdeksi. Energiset ja intohimoiset Kaksoset voivat puhaltaa uutta elämää samaan vanhaan rutiiniin ja kiihottaa muita ihmisiä yksinkertaisesti läsnäolollaan.

Kaksosten suurimmat haasteet

Tuo sosiaalinen kameleonttiedustaja voi joskus ansaita Kaksosille kaksinaamaisen maineen. Vaikka Kaksosissa on kyse totuudesta, joskus Kaksoset puhuvat todennäköisemmin muille konfliktista sen sijaan, että lähestyisivät sitä henkilöä, joka todella aiheuttaa sen. Kaksosten on myös tiedetty lietsovan juoruja pitääkseen asioiden jännittävänä.

Kaksosten salainen ase

Älykkyys. Kaksoset ovat älykkäitä ja voivat lukea huoneen tai tilanteen lähes yliluonnollisella tavalla. Sanomatta montaa sanaa Kaksoset tietävät pian, kenellä on asialista, kuka on hyvä liittolainen ja kuka saattaa tarvita jonkun tukemaan heitä. Tämän vuoksi Kaksoset on hämmästyttävä ystävä, johtaja ja henkilö, jonka jokaisen pitäisi olla onnekas elämässään.

5 parasta syytä rakastaa kaksosina olemista

  1. Kaksoset ovat taitavia siirtymään ryhmästä toiseen. He eivät välttämättä tavoittele suosiota, mutta koska heidän on helppo tulla toimeen ja olla yhteydessä muihin, suosio tulee heille.
  2. Älykkäät Kaksoset ovat taitavia näkemään 360 asteen kuvan tilanteesta lähes välittömästi, ja heistä tulee harvoin päättämättömiä seuraavaa liikettä tehdessään.
  3. Voimakas kommunikaattori Mercury hallitsee Kaksoset voivat puhua juuri sitä, mitä he tarvitsevat. Vaikka heillä olisi epäsuosittu mielipide, heillä on vakuuttava kyky, joka johtaa ihmiset heidän ajattelutapaansa.
  4. Kuka tarvitsee kofeiinia? Listasta poikkeavalla energialla siunatut Kaksoset pitävät juhlat aina käynnissä. Kaksoset voivat aina suorittaa useita eri projekteja ja menestyä jokaisessa.
  5. Ulkopuoliset näkevät Kaksoset salaperäisinä niiden suurten syvyyksien vuoksi, jotka niin ilmeisesti ovat tämän kirkkaan, nopean ulkonäön taustalla. Ihmiset haluavat aina tutustua paremmin Kaksosiin, jotka rakastavat persoonallisuutensa eri puolien esittelyä.
  6. Kuuluisat Kaksoset