Katso Skorpioni päivän horoskooppi

Skorpioni horoskooppimerkki

Skorpioni horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Skorpioni, horoskoopin kahdeksas merkki, kuuluu niille, jotka ovat syntyneet 23. lokakuuta ja 21. marraskuuta välisenä aikana. Opi kaikki Skorpioni-merkistä alla.

Skorpionin horoskooppipiirteet

Skorpionimerkit ovat intohimoisia, riippumattomia eivätkä pelkää kulkea omaa polkuaan riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat. He rakastavat keskusteluja, eivät pelkää kiistoja eivätkä peräänny keskustelusta. He myös vihaavat ihmisiä, jotka eivät ole aitoja, ja he haluavat olla aitoja – vaikka aito ei olisikaan kaunista.

Kaikista näistä piirteistä johtuen Skorpioni voi näyttää pelottavalta ja hieman suljetulta niille, jotka eivät tunne niitä hyvin. Mutta mitä ihmiset eivät ymmärrä, on se, että vaikka Skorpioni saattaakin näyttää vesimerkiltä, ​​he ovat myös hyvin sopusoinnussa tunteidensa kanssa ja saattavat joskus joutua tunteisiinsa kiinni.

Tämä johtaa Skorpionin keskeiseen konfliktiin: Heidän tunteensa ohjaavat heitä ja vahvistavat heitä, mutta heidän muuttumisensa voi pelotella heitä ja saada heidät tuntemaan olonsa haavoittuviksi ja hallitsemattomiksi. Tämän konfliktin vuoksi Skorpionit, kuten kaimansa, skorpioni, asettavat ulkokuoren ja saattavat näyttää piikiltä.

Mutta kun ihmiset pääsevät kuoren yli, he löytävät uskollisen, rakastavan henkilön, jonka intohimolla ei ole rajoja. Skorpioni sukeltaa kaikkeen, mitä elämällä on tarjottavanaan, 110-prosenttisella innostuksella. Skorpioni on uskollisin ystäväsi, omistautunein työntekijäsi – ja pahin vihollisesi, jos he haluavat olla.

Rakkaudessa Skorpioni voi vaikuttaa aluksi varovaiselta ja saattaa asettaa potentiaaliselle kumppanilleen sarjan "testejä" ja päättää jättää heidät pois listalta, jos he eivät täytä heidän vaatimuksiaan. Ongelmana on, että heillä on tapana pitää kumppaninsa poissa siitä, mitä he tarkalleen haluavat, mikä saa kumppaninsa tuntemaan, että heidän täytyy leikkiä ajatustenlukijaa. Jos Skorpioni ja hänen kumppaninsa voivat ylittää tämän alkuesteen, yhteys on intensiivinen sekä ylä- että alamäessä. Skorpioni rakastaa kovemmin ja taistelee kovemmin kuin mikään muu merkki, ja haluaa kumppaninsa olevan ehdottoman rehellinen. Ne ovat – vaikka se ei olisikaan sitä, mitä kumppani haluaisi kuulla. Makuuhuoneessa Skorpioni on antelias, mielikuvituksellinen ja aina valmis kaikkeen – koko yön.

Skorpioni rakastuneena

Tulisen Marsin ja tuhoisan Pluton hallitsemalla rakastuneella Skorpionilla on yksi tapa suhteille – ja se on täysi. Skorpioni rakastaa romantiikkaa ja intohimoa, mukaan lukien koko yön kestävät taistelut. Skorpioni ei koskaan tee mitään puolivälissä ja uskoo, että todellisen rakkauden mukana tulee todellisia taisteluita...

Skorpionin ystävyystyyli

Millaisia ​​Skorpionit ovat ystäviä? Skorpioniystävä kertoo sinulle sellaisena kuin se on, halusitpa tietää tai et. Hyvä uutinen: Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, missä seisot Skorpionin kanssa; he kertovat sinulle...

Skorpionin ura, raha ja menestys luonteenpiirteet

Skorpionin uran suurin vahvuus: Intensiteetti. Skorpioni on paljon onnellisempi lauman johtamisessa tai autenttisen mielipiteen antamisessa kuin tiimipelaajana. Kun Skorpioni menee sisään, he menevät sisään...

Skorpionin motto

"Et koskaan tiedä mihin pystyt ennen kuin yrität."

Skorpionin suurimmat lahjat

Niin monet muut merkit käyttävät arvokasta aikaa ja energiaa lyömällä pensasta ja yrittäen epätoivoisesti löytää lähestymistapaa, joka herättää vähiten aaltoja konfliktin kohtaamisessa. Ei Skorpioni. Syvällä itsetunnolla siunattu Skorpioni pystyy aina sanomaan tarkalleen, mitä he ajattelevat, vaikka se ei olisikaan sitä, mitä ihmiset haluaisivat kuulla. Skorpioni on suorapuheinen ja rehellinen, ja nämä kaksi ominaisuutta herättävät paljon kunnioitusta sekä kotona että töissä.

Skorpionin suurimmat haasteet

Toista jälkeenmme: Itkeminen on ihan ok. Skorpioni yrittää kovasti näyttää kovalta, jotta he joskus katkaisevat haavoittuvan puolensa kokonaan, näyttäen ulkopuolisille piikiltä, ​​välinpitämättömiltä ja kylmältä. Vaikka tunteiden ilmaiseminen on pelottavaa, sen oppiminen on Skorpionille avainasemassa, sillä "en välitä" -viilun esittäminen voi toimia vain niin kauan, ennen kuin se uuvuttaa!

Skorpionin salainen ase

Heidän empatiansa. Se ei myöskään ehkä vaikuta siltä ensi silmäyksellä, tarkkaavainen Skorpioni osaa lukea huoneen hyvin nopeasti ja voi saada vihjeen muiden tunteista. Tämän ansiosta he voivat välittömästi virittää jollekulle, joka tarvitsee TLC:tä ja tietää usein oikean asian sanoa tai tehdä muuttaakseen huoneen tunnelmaa tai tunnelmaa, kun sitä on muutettava.

5 tärkeintä syytä rakastaa Skorpionina olemista

  1. Intohimoinen ja intensiivinen merkkisi on seksikäs isolla S-kirjaimella. Sinun ei tarvitse edes yrittää, ja tiedä, että seksikäs on asenne, jonka voit esittää yhtä hyvin hikoilussa kuin stillettoissa.
  2. Tiedät mitä haluat ja teet sen – ei kysymyksiä.
  3. Et pelästy helposti ja puolusta epäoikeudenmukaisuutta, kun näet sen.
  4. Sinulla on ainutlaatuinen huumorintaju. Et pelkää sanoa, mitä muut ihmiset ajattelevat, ja joskus kyyninen näkemyksesi maailmasta on luova, älykäs ja hauska.
  5. Olet intohimoinen. Kun päätät laittaa sydämesi esille, mikään ei estä sinua – minkä vuoksi sinun pitäisi tehdä se useammin!

Kuuluisat Skorpionit

Katso Skorpioni päivän horoskooppi