Katso Vesimies päivän horoskooppi

Vesimies horoskooppimerkki

Vesimies horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Vesimies, horoskoopin yhdestoista merkki, kuuluu 20. tammikuuta - 18. helmikuuta syntyneille. Opi kaikki Vesimies-merkistä alla.

Vesimiehen horoskooppimerkki

Itsenäiset ja arvoitukselliset Vesimiehet ovat ainutlaatuisia. Kukaan ei ole vesimiehen kaltaista, ja koska jokainen on niin uskomattoman yksilöllinen, voi olla vaikeaa kuvailla heitä ryhmänä. Vesimiehet eivät pidä tarroista, ja he voivat karkaa kaikkia adjektiiveja – jopa niitä hyviä, joita saatat antaa heille. Vesimiehet uskovat muutoksen ja evoluution luonteeseen, ja vaikka he ovatkin kiinteä merkki, he eivät välttämättä usko olevansa "samoja" ihmisiä kuin he olivat syntyessään.

Vesimiehillä on vahva sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tunne ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi, ja he pitävät itseään vain yhtenä lenkkinä loputtomassa ihmisketjussa. He ovat hyvin huolissaan muista, eivät sen vuoksi, kuinka muut kohtelevat heitä tai kuinka he haluavat muiden kohtelevan heitä.

Rakastunut Vesimies

Rakastunut Vesimies saattaa marssia oman rumpalinsa tahtiin – vapaan rakkauden aikakautta ei turhaan nimetty "Vesimiehen aikakaudeksi". Vesimies ei ota paljon kantaa siihen, mitä "pitäisi" tehdä, mutta Vesimiehellä on omat säännöt, eettiset säännöt ja moraali, ja hän ottaa kaikki kolme uskomattoman vakavasti...

Vesimiehen ystävyystyyli

Vesimies tekee aina aloitteen tavatakseen jonkun ja kuullakseen hänen tarinansa. Vesimiehet rakastavat yhteyksien löytämistä muihin ihmisiin, eivätkä koskaan tunne itseään tietoisiksi tai sopimattomiksi edes vieraiden ihmisten joukossa. Hyvät kuuntelijat ja luonnolliset kysyjät, Vesimiehet voivat vetää esiin kenet tahansa ja saada uuden tuttavuuden kertomaan Vesimiehelle...

Vesimiehen ura, raha ja menestyspiirteet

Vesimiehen uran suurin vahvuus: Heilumattomuus. Vesimiehet voivat jongleerata paljon palloja, mutta he eivät koskaan näytä stressaantuneilta. He eivät myöskään tunne stressiä. Keskittymällä tähän ja nyt, Vesimies on hyvä virittää kaiken melun tai epäluulonsa ja saa työnsä tehtyä...

Vesimiehen motto

"Ei ole minua, on vain me." Vesimiehet ovat upeita! Heidän nimensä kertoo kaiken: A analyyttisille Q omituiselle U tinkimättömyydestä A toimintakeskeiselle R kunnioittavasti Minä älykkään U ainutlaatuiseksi S vilpittömälle

Vesimiehen parhaat lahjat

Vesimies on älyllinen ja analyyttinen, mutta älä pidä näitä ominaisuuksia syrjäisyydellä. Vesimiehillä on syvä intohimo, mutta he tietävät, että hyppääminen johonkin liian nopeasti voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Vesimiehet ovat usein ison kuvan ajattelijoita, jotka voivat nähdä yhteyksiä tavalla, joka välttelee muita. Vesimiehillä on energiaa, lämpöä ja syvä halu saada asiat tehtyä. He tuntevat olevansa planeetalla muuttaakseen maailmaa ja tekevät niin. Vesimiehet ovat idealistisia eivätkä koskaan hyväksy "riittävän hyvää", ennen kuin he todella uskovat sen olevan tarpeeksi hyvä.

Vesimiehen suurimmat haasteet

Vesimiehet voivat joskus näyttää siltä, ​​etteivät he välitä yksilöllisistä suhteistaan ​​tai heillä on jotain muuta korkeampi arvo. Esimerkiksi Vesimies voi peruuttaa treffin viime hetkellä, koska ystävä tai perheenjäsen on jumissa ja tarvitsee kyydin. Se ei ole henkilökohtaista, eikä se ole huono asia. Vesimiehellä on arvojärjestelmä, joka asettaa jatkuvasti etusijalle ihmisiä, jotka tarvitsevat heitä eniten, ja joskus se saattaa heidän rakastamansa ihmiset pulaan. Selkeää viestintää tarvitaan näiden ongelmien välttämiseksi.

Vesimiehen salainen ase

Heidän uskonsa ihmisten luontaiseen hyvyyteen. Vesimies ei koskaan epäile sinua, vaikka epäilet itseäsi. Heidän kykynsä nähdä kaikkien ihmisten parhaat puolet, vaikka ihmiset eivät näkisikään niitä ominaisuuksia itsestään. Vesimiehet voivat nostaa ihmisiä ylös ja keventää tunnelmaa prosessissa.

5 parasta syytä rakastaa olla Vesimies

  1. Sinun virran mukana kulkeva asenne. Kyse ei ole siitä, ettet stressaa, mutta et anna stressin tunkeutua itsellesi samalla tavalla kuin se saattaa päästä johonkin toiseen merkkiin.
  2. Taiteellinen mielesi. Muut ihmiset näkevät maalauksen ja nauttivat siitä. Ymmärrät sen.
  3. Sinun avarakatseisuutesi. Kuulet aina jonkun tarinan ja tiedät, että ihmiset, joiden kanssa sinulla saattaa olla eniten yhteistä, on henkilö, joka näyttää vähiten sinulta.
  4. Päättäväinen luonteesi. Saat vaikeita asioita näyttämään helpoilta, koska löydät ilon matkasta.
  5. Sinun tyylisi. Saat siistin ulkonäön vaivattomasti – koska se on sinulle. Käytät itsevarmasti mitä haluat, ja ihmiset huomaavat sen.
  6. Kuuluisat Vesimiehet

    Katso Vesimies päivän horoskooppi