Katso Kalat päivän horoskooppi

Kalat horoskooppimerkki

Kalat horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Kalat, horoskoopin kahdestoista merkki, kuuluvat 19. helmikuuta ja 20. maaliskuuta välisiin päivämääriin. Opi kaikki Kalat-merkistä alla.

Kalat Horoskooppimerkin piirteet

Älykäs, luova ja syvästi intuitiivinen Kalat voivat olla lähellä psyykkisiä. Kalat tuntevat asiat syvästi ja heillä on uskomattoman voimakkaita suolistoreaktioita. Kalat "tietää" asiat syvältä sisältä ja voi usein arvioida, onko henkilö tai tilanne hyvä vai huono. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Kalat jättäisivät huomioimatta aivojensa loogisen osan. Syvästi älykkäät Kalat kunnioittavat syvästi ihmismielen voimaa. Onko yllätys, että Albert Einstein oli kala?

Kalamerkit ovat herkkiä ja tulevat hyvin toimeen pienissä ihmisryhmissä. Joskus Kaloista saattaa tuntua siltä, ​​että heillä on sisäinen ja ulkoinen minä, ja heidän täytyy ehkä viettää paljon aikaa yksin kalibroidakseen nämä kaksi puoliskoaan uudelleen. Kalat ovat harvoin yksinäisiä, kun he ovat yksin ja heillä on aktiivinen mielikuvitus. Luovat Kalat rakastavat viettää aikaa lukemiseen, tutkimiseen tai taiteen tai musiikin luomiseen ja tunteiden ymmärtämiseen taiteen avulla.

Ne, joilla on Kala-merkki, saattavat vaikuttaa hiljaisilta, mutta he ovat uskomattoman vahvoja ja heillä on erittäin vahva käsitys oikeasta ja väärästä. Heidän moraalinen kompassinsa ja heidän sisunsa ohjaavat heitä hyvin. Kun Kalat puhuvat, ihmiset kuuntelevat. Kalat ottavat vastaan ​​kaiken ympärillään, ja he ovat mahtavia ihmisiä kysymään neuvoa melkein mistä tahansa. Vaikka Kaloilla on vahva vakaumus heidän parhaasta elämäntavastaan, heillä on "elä ja anna elää" -lähestymistapa muiden suhteen, ja he ovat hyväksyviä ja tuomitsemattomia.

Kalat rakastuneena

Rakastunut kala on intohimoinen, intensiivinen ja ainutlaatuinen. Suhde Kalojen kanssa on vuoristoratamatka, joka saa sinut tuntemaan tunteesi - jopa huonot - ja auttaa sinua näyttämään parempana, rehellisempänä ihmisenä. Vaikka suhde Kalojen kanssa ei kestäisi, Kalakumppanilta opitut opetukset...

Kalojen ystävyystyyli

Kalat voivat tuntea olevansa hyvä ystävä - kunnes ajattelet, kuinka paljon tiedät heistä. Vaikka Kalat ovat luonnollisia terapeutteja horoskoopissa, he voivat olla hämärässä siitä, keitä he ovat, eivätkä koskaan paljasta koko itseään, ennen kuin he luottavat sinuun – ja joskus he eivät ehkä koskaan paljasta keitä he todella ovat...

Kalojen ura, raha ja menestyspiirteet

Kalojen uran suurin vahvuus: Irtautuminen. Kalat voivat välittää intohimoisesti projektista, mutta he tietävät myös, että menestys ja epäonnistuminen ovat väliaikaisia. Oppiminen päästämään irti, antaa asioiden virrata ja siitä, ettei mitään voida taata, voi antaa Kalojen muuttaa kurssia kesken virran, kokeilla uusia menestystarinoita ja päästää irti, jos ura ei näytä toimivan...

Kalojen suurimmat lahjat

Kaloilla on loistava sisu ja loistava intuitio, mikä voi ohjata heitä hyvin ja auttaa heitä tekemään luovia tai älyllisiä harppauksia, joita muut ihmiset eivät ehkä pysty näkemään tai harkitsemaan. Syvään mielikuvitukselliset Kalat voivat iloisesti viettää tuntikausia haaveillen ja ovat usein yhtä yllättyneitä kuin muu maailma, kun palaset yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla. Kalat eivät välttämättä toimi samalla tavalla kuin muut ihmiset, ja he saattavat saada asiat tehtyä uskomattoman nopeasti. Mutta he eivät ole niin paljon nopeampia kuin muut horoskooppimerkit. Se, että aika, jolloin heidät on saatettu kiinni tuijottamasta avaruuteen, on heille syvästi arvokasta ja tarpeellista kaikissa luovissa prosesseissa. Mitä enemmän Kalat ymmärtävät, kuinka he toimivat ja kunnioittavat tätä prosessia, sitä parempia he ovat.

Kalojen suurimmat haasteet

Kalamerkit voivat joskus viettää liian paljon aikaa päässään, kietoutuessaan liikaa ongelmaan ja olettamalla, ettei ratkaisua ole. Kalat ovat aina ensimmäisiä merkkejä, jotka antavat korvan muille, mutta kun on kyse avun pyytämisestä – varsinkin henkistä apua – Kalat voivat toisinaan syrjäyttää itsensä olettaen, että kukaan ei tiedä, mitä he tuntevat, eivätkä edes anna kenellekään mahdollisuutta. yrittää. Avaamisen oppiminen voi olla valtava opetus Kaloille. Tietenkin tosiasia on, että kukaan ei voi lukea Kalojen ajatuksia. Kalat ovat toisinaan turhautuneita, koska heitä pidetään "monimutkaisempina" kuin heidän ikätoverinsa, ja tämä tunne voi saada heidät toimimaan tai näyttämään puolustavilta. Kalojen on opittava pettämään vartiointinsa, sallia ihmisten rakastaa itseään ja sallia virheiden tekeminen.

Kalojen salainen ase

Ymmärtäminen, että elämä on paljon enemmän kuin mitä näemme. Kalamerkki on sopusoinnussa arjen taikuuden kanssa ja voi löytää kauneutta kaikissa tilanteissa, myös sellaisissa, jotka voivat aiheuttaa kyyneleitä. Näiden kauneushetkien tunnistaminen ja kyky jakaa ne muiden kanssa tekee Kaloista luovan merkin, ja se tekee Kaloista myös sielullisen merkin.

5 parasta syytä rakastaa olla kala

  1. Intuitiosi on paikallaan. Ei tarvitse mennä treffeille. Tiedät, että tämä henkilö on huono uutinen ensisilmäyksellä.
  2. Sinun leikkisä hauskanpitosi. Se ei ehkä ole yhtä ilmeinen kuin muut merkit, mutta sinulla on lapsellinen näkemys maailmasta, jonka voit päästää valloilleen viettäen tuntikausia onnellisena kuoria etsimässä lastesi kanssa.
  3. Tuomion puutteesi. Se, mitä muut tekevät, on heidän asiansa, mutta käytät aina aikaa kuunnellaksesi heitä ja kertoaksesi ajatuksesi ja mielipiteesi – mutta vain pyydettäessä.
  4. Sinun rakkautesi luontoon. Uskot todella, että olemme kaikki yhteydessä toisiinsa, ja innostat ihmisiä tavoilla, joilla ymmärrät vuodenaikojen rytmiä.
  5. Viileä tekijäsi. Et välitä, jos ihmiset pitävät sinua siistinä – mikä tekee sinusta paljon vaikuttavamman. Asetat trendejä, otat esille ja näytät esimerkkiä etkä edes hikoile.

Kuuluisat Kalat

Katso Kalat päivän horoskooppi