Katso Rapu päivän horoskooppi

Rapu horoskooppimerkki

Rapu horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Rapu, horoskoopin neljäs merkki, kuuluu kesäkuun 21. ja 22. päivän heinäkuuta välisenä aikana syntyneille. Opi kaikki Rapumerkistä alla.

Ravun horoskooppimerkin luonteenpiirteet

Emotionaalinen, intuitiivinen ja käytännössä psyykkinen; Kuun hallitsema ja rapu luonnehtii Ravulla niin paljon tapahtuvaa sen vetisissä syvyyksissä. Ravun merkit voivat tuntua piikiltä ja umpikujalta ensimmäisellä tapaamisella, kun he tekevät päätöksen ystävystyä jonkun kanssa, sillä henkilöllä on elinikäinen ystävä.

Useimpia Ravun merkkejä on kutsuttu psyykkiseksi jossain vaiheessa, ja hyvästä syystä – Rapu voi usein intuitoida suhteita, ideoita ja motivaatioita ennen kuin kukaan on puhunut. Tämä voi aiheuttaa haastavia vuorovaikutuksia tämän merkin kanssa – Rapu vihaa puhumista, varsinkin kun se sisältää valkoisia valheita (kuten sanomalla: "Kuinka kiva nähdä sinut!", kun on selvää, että molemmat osapuolet mieluummin välttäisivät toisiaan). Siksi sosiaaliset kokoontumiset voivat olla ylivoimaisia ​​Syöville. He viettävät mieluummin aikaa pienissä ryhmissä, joissa kaikki ovat samalla sivulla.

Romantiikassa Rapu on antelias ja antelias rakastaja ja odottaa samaa vastineeksi. Rapu on mielipelien yläpuolella ja vihaa takaa-ajon jännitystä – jos rakastat jotakuta, miksi et sano sitä nyt? Ei ole harvinaista, että Rapu rakastuu sitoutuneeseen rakkauteen vain muutaman päivän tai viikon jälkeen, ja vaikka päätös on äkillinen, se voi helposti kestää koko elämän. Ravut ovat yleensä onnellisimpia, kun he ovat osa paria, ja paras suhde tuo esiin heidän suurimmat piirteensä. Mutta vaikka Rapu viihtyy kaksiossa, hänellä on myös itsenäinen sarja ja hän tarvitsee paljon aikaa tehdäkseen asioita yksin. Tällä merkillä on aktiivinen sisäinen elämä, ja hän on usein onnellinen mielikuvituksen valtakunnassa. Joskus Ravut tarvitsevat apua yhdeltä maadoittuneemmalta merkiltä tehdäkseen unelmistaan ​​totta.

Rapu rakastaa luomista ja tarvitsee jonkinlaista luovaa kanavaa, oli se sitten maalaamista, kirjoittamista tai jopa vain lukemista. Rapu rakastaa myös yhteydenpitoa korkeampaan voimaan ja voi löytää lohtua uskonnosta tai henkisistä käytännöistä. Ja vaikka raput voivat olla intensiivisiä, niillä on myös hauska puoli, jossa on töykeä huumorintaju, ja he ovat taitavia tarkkailemaan ja matkimaan ympärillään olevia ihmisiä.

Lopuksi, Rapu on uskomattoman uskollinen, joskus virheelle. Ravut menevät maan ääriin ja jopa vastoin omia uskomuksiaan auttaakseen jotakuta rakastamaansa. Oppiminen puolustamaan sitä, mihin he uskovat – vaikka se tarkoittaisi kieltäytymistä tai ystävää vastaan ​​– on Rapulle elinikäinen opetus. Horoskoopin emotionaalisena sydämenä tämä merkki opettaa kaikille muille, että vaikka elämässä on niin paljon, mitä emme ehkä pysty näkemään, meidän tulee silti kiinnittää huomiota näkymättömään, koska se on olemassa – ja me tarvitsemme sitä!

Ravun rakkauden tyyli

Aistilliset, intohimoiset ja erittäin sopusoinnussa kehonsa kanssa Ravut ovat erittäin virittyneitä rakkauteen ja fyysiseen tuntemukseen – niin kauan kuin he voivat luottaa tarpeeksi päästääkseen esteensä ja päästääkseen toisen ihmisen maailmaansa...

Ravun ystävyystyyli

Ravut voivat kieltäytyä ensimmäisestä kutsusta, jonka annat heille. He saattavat jopa hylätä viidennen. Mutta kun he lopulta sanovat kyllä, tiedä, että olet ehkä löytänyt todellisen ystävän. Vaikka Ravut, kuten heidän henkieläimensä rapu, tunnetaan paksusta ulkokuorestaan, luota siihen, että välinpitämättömyys on teko...

Ravun ura, raha ja menestyspiirteet

Ravun uran suurin vahvuus: Intuitio. Metsästyksen jumalattaren Artemikseen sidoksissa Rapu tietää, mihin suuntaan tuuli puhaltaa, ennen kuin tulee muistio tai sähköposti...

Ravun motto

"Minä tunnen, siis olen."

Ravun suurimmat lahjat

Listasta poikkeavan tunneälyn ansiosta Rapu leikkaa nopeasti BS:n ja melun läpi ongelman ytimeen. Ravut eivät tarvitse kaikkia tosiasioita ja lukuja tietääkseen oikean toimintatavan, ja niiden kyky luottaa intuitioon ilman arvostelukykyä voi auttaa heitä hyvin. Tämä lahja on sellainen, josta muut horoskooppimerkit voivat oppia ja inspiroitua.

Ravun suurimmat haasteet

Vaikka Rapu lukee helposti ja tarkasti tilanteet, kun ne esitetään, hän ei välttämättä jaa näitä mielipiteitä muiden kanssa. Puhuminen on avainasemassa, koska sisäänpäin kääntyminen tunteiden kanssa tarkoittaa, että nämä tunteet voivat purkautua odottamatta. Ravut odottavat myös muiden tietävän, mitä he ajattelevat, mikä on toinen tukossa turhautumisen lähde. Oppiminen ilmaisemaan mielipiteitä, vaikka se johtaisi konflikteihin, on Rapulle elinikäinen opetus.

Ravun salainen ase

Tunteet. Vaikka monet Rapumerkit luultavasti saavat viestin "olla vähemmän tunteita", Rapujen tunteiden valtava valikoima ja syvyydet voivat itse asiassa olla heidän salainen aseensa. Kun tämä merkki on onnellinen, maailma tietää sen; kun he ovat onnettomia, maailma pyrkii muuttamaan heidän tilannettaan. Yleisesti ottaen Ravun elohopeatunnelmat tekevät parempaa työtä kuin pitkä puhe, ja jakamalla tunteitaan maailmalle Ravut auttavat myös muita merkkejä omaksumaan omansa.

5 parasta syytä rakastaa olla Rapu

 1. Käytännössä psyykkiset Ravut pystyvät mittaamaan tunteiden lämpötilan lähes jokaisessa huoneessa, jossa he ovat, ja voivat aistia, onko tilanne hyvä vai huono, ennen kuin kukaan sanoo sanaakaan.
 2. Intohimoiset rakastajat, Ravut ovat taitavia heittämään sekä mielen että kehon ylivertaisiin suhteisiin. He todella rakastavat päästämistä irti ja täydellisestä yhteyden muodostamisesta kehoonsa sängyssä.
 3. Kuun hallitsema Rapu on uskomattoman sopusoinnussa maan rytmin kanssa ja löytää lohtua ja nautintoa luonnosta. Enemmän kuin monet merkit Ravut tietävät intuitiivisesti, että maan, kuun ja planeettojen luonnollisiin rytmeihin virittäminen voi auttaa, kun heillä on ongelmia.
 4. Uskomattoman uskollinen, kun Rapu päättää ystävystyä jonkun kanssa, hän saa kyseisen henkilön takaisin ikuisesti, eikä anna tuomion olla tiellä hämmästyttävälle ystävyydelle.
 5. Luovat ja sitkeät Ravut voivat aina nauttia omasta seurastaan ​​ja omasta mielestään, ja he voivat tehdä mistä tahansa – jopa tuomariston tehtävästä tai matkasta DMV:lle – kiehtovan tarinan.
 6. Kuuluisat Ravut

  1. Ariana Grande
  2. Carlos Santana
  3. Diana, Walesin prinsessa
  4. Harrison Ford
  5. John Cusack
  6. Khloe Kardashian
  7. Lana Del Rey
  8. Lionel Messi
  9. Luke Bryan
  10. Margot Robbie
  11. Meryl Streep
  12. Pamela Anderson
  13. Post Malone
  14. Selena Gomez
  15. Sylvester Stallone
  16. Tom Cruise
  17. Tom Hanks
  18. Vin Diesel

  Katso Rapu päivän horoskooppi