Katso Leijona päivän horoskooppi

Leijona horoskooppimerkki

Leijona horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Leijona, horoskoopin viides merkki, kuuluu 23. heinäkuuta ja 22. elokuuta välisenä aikana syntyneille. Opi kaikki Leijona-merkistä alla.

Leijonan horoskooppipiirteet

Rohkea, älykäs, lämmin ja rohkea tulimerkki Leijona on horoskoopin luonnollinen johtaja, joka on valmis polkemaan polkua, kukistamaan epäoikeudenmukaisuuden ja tekemään itselleen mainetta matkan varrella. Korkealla itsetunnolla siunatut lionit tietävät, että heillä on kadehdittavia piirteitä – ja he ovat ylpeitä niistä. He eivät usko väärään vaatimattomuuteen ja ovat ensimmäisiä, jotka kehuvat itseään hyvin tehdystä työstä. Mutta Leijona ei ylistä itseään tai ole haluton käärimään hihat ja tekemään työtä: tämä merkki tietää, että saadakseen kunnioitusta ja ihailua hänen on ponnisteltava johtajan arvoisesti.

Mutta se ei ole lioneille kovaa työtä. Intensiiviset ja energiset Leijonat viihtyvät sosiaalisissa vuorovaikutuksissa, eikä heillä ole ongelmia saada ystäviä – vaikka heidän houkutteleminen viettämään aikaa kanssasi on toinen tarina. Leijonat asettavat itsensä etusijalle ja hylkäävät suunnitelman, joka ei sovi heidän agendaansa tai hauskanpitoideaan. Tämä piirre on saanut heille epäoikeudenmukaisen maineen ylimielisenä. Mutta toisaalta, kun lion päättää viettää aikaa kanssasi, se johtuu aidosti siitä, että hän haluaa niin.

Leijonamerkit ovat intohimoisia kaikissa harrastuksissa, myös ihmissuhteissa, ja ottavat itselleen parhaan kumppanin, joka sinulla on koskaan ollut. He rakastavat suuria eleitä ja haluavat näyttää maailmalle, kuinka tarkkaavaisia ​​ja välittäviä he voivat olla. He eivät myöskään voi vastustaa välkkymistä ja ostavat usein kumppanilleen suurimmat ja parhaat lahjat. Leijona on seikkailija, joka pyrkii tasapainottamaan intensiivistä elämää sosiaalisten velvoitteiden ja matkustamisen kanssa runsaalla seisokkiajalla rentoutuakseen ja ylellistääkseen. Työ ja ulkonäkö ovat tärkeitä tälle merkille, ja he ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen ammattinimikkeen tai työpaikkastatuksen, vaikka se merkitsisikin arvokkaan vapaa-ajan väliaikaista uhraamista.

Ajallaan ja huomiollaan hyväntahtoiset Leijonat eivät ole koskaan napinkoisia, vaan osoittavat aina ystävällisyyttä ja kohteliaisuutta kaikkia kohtaan. Vaikka lähes kaikki muut ovat ihastuneet Leijonaniinien persoonallisuuksiin, Leijonat ovat omaa ankarinta kriitikkoaan ja pitävät jokaista päivää haasteena olla paras, kirkkain ja rohkein lion, mitä he voivat olla.

Leijonan rakkaustyyli

Intohimoinen, intensiivinen ja tulinen Leijona rakastaa kovasti. Leijonaille itse rakkaus – olipa rakastuminen, rakkauden ajatteleminen tai rakastelu – on yksi heidän suosikkiasioistaan ​​maailmassa. Kiireinen lion pitää aina huolen siitä, että hänen elämässään jää riittävästi aikaa intohimolle...

Leijona-ystävyystyyli

"Ystävät" on yksi Leijonan suosikkisanoista, ja lionit tunnetaan ystävien keräämisestä – mutta ei kaupallisella tavalla. Leijona aidosti ihailee muita ihmisiä ja ymmärtää, että mitä enemmän ihmisiä tunnet, sitä helpompaa elämä voi olla. Leijonat jakavat helposti puhelinnumeronsa, ovat nopeita seuraajia tai lähettävät viestiä Instagramissa ja kutsuvat sinut happy houriinsa viisi minuuttia tapaamisen jälkeen...

Leijonan ura, raha ja menestyspiirteet

Leijonan uran suurin vahvuus: intohimo. Leijonat tuovat tulista intensiteettiä kaikkeen, mitä he tekevät, myös työhön, ja kun he uskovat siihen, mitä he tekevät, heitä ei pysäytä...

Leijonan motto

"Jos tiedät tien, mene tietä ja näytä tietä - olet johtaja." Leijonat ovat upeita! Heidän nimensä kertoo kaiken: L johtajille
E energinen
O optimistisille

Leijonan parhaat lahjat

Luonnollisena johtajana Leijonan läsnäolo inspiroi muita olemaan parhaita. Mutta suurella voimalla tulee suuri vastuu. Leijonat rakastavat parrasvalon vetovoimaa, ja toisinaan heitä vaikuttaa se, mitä muut ihmiset haluavat (tai odottavat) heidän tekevän. Vaikka tällä merkillä on kova sisäinen ääni, sen kuuntelemisen oppiminen – varsinkin jos se opastaa heitä kohti epäsuosittua liikettä – on elinikäinen oppitunti, joka tekee ylpeistä lioneista vain vahvempia ja sitkeämpiä.

Leijonan suurimmat haasteet

Lionit ovat tunnettuja kovasta pauhustaan. Mutta hiljentymisen ja kuuntelemisen oppiminen on välttämätöntä, jotta Leijonamerkit saavuttavat huippuvoimansa – varsinkin kun he kuulevat äänen, joka ei vastaa heidän luottamustaan ​​ja varmuuttaan. Ja vaikka tämä merkki kukoistaa heidän sekunnin murto-osan päätöksenteko- ja reaktiokykyistään, he saattavat joskus hyötyä muutaman sekunnin, minuutin tai jopa päivän käyttämisestä ennen mielipiteensä julkistamista aiheesta. Kaikkien osapuolten tutkiminen, due diligence ja muiden ihmisten kokemuksista oppiminen ovat kaikki olennaisia, jotta Leijona olisi mahdollisimman vahva johtaja.

Leijonan salainen ase

Antava luonto. Useimmat ihmiset olettavat, että lionit ovat vain itsestään. Mutta ulkonäkö pettää. Leijonan salainen ase on hänen rajaton kykynsä rakkauteen, kiintymykseen ja anteliaisuuteen.

5 tärkeintä syytä rakastaa leijonana olemista

  1. Suunnittelet sitä tai et, olet aina huomion keskipisteessä. Voisi yhtä hyvin oppia nauttimaan siitä!
  2. Sinulla on kova ääni ja olet ammattilainen keskustelussa ja saat ihmiset näkemään (ja lopulta samaa mieltä) kanssasi. Äänesi käyttö hyvään on intohimoa.
  3. Sinulta ei koskaan lopu energiasta. Leijonana 20 minuutin torkku lataa sinut täyteen, jotta voit tanssia koko yön.
  4. Vaikka oletkin yksi ensimmäisistä merkeistä astua esiin ja puhua, kun näet epäoikeudenmukaisuuden, luontaisesti lempeä henkesi kutsuu ihmisiä luottamaan sinuun.
  5. Rakastat hyvää elämää. Työskentelet kovasti rahojesi eteen. Mikset nauttisi siitä nauttimalla parhaista, kimaltavimmista, rohkeimmista asusteita, asusteita ja lyhytaikaisia, mitä rahalla voi ostaa.
  6. Kuuluisat leijonat