Katso Jousimies päivän horoskooppi

Jousimies horoskooppimerkki

Jousimies horoskooppimerkin aika & luonteenpiirteet

Itsenäiset ja vahvatahtoiset Jousimiespersoonallisuudet haluavat lähteä pois syrjäytyneeltä tieltä. Jousimies ei pelkää astua pois laumasta ja on luonnostaan ​​syntynyt johtaja, joka tavoittelee mitä haluaa, riippumatta siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat. Jousimies on syntynyt seikkailija ja rakastaa yksin matkustamista ja tutkimusmatkaa. Jousimies rakastaa myös mielensä sisäisen toiminnan tutkimista ja rakastaa horisonttinsa laajentamista hyvän kirjan tai elokuvan kautta.

Jousimies on avoinsydäminen, antelias ja suurihenkinen, mutta Jousimies on aina totuudenmukainen. Tästä johtuen he voivat loukata muiden tunteita tai heitä voidaan huutaa tahdikkuuden tai empatian puutteen vuoksi. Jälkimmäinen ei ole totta. Vilkkaan mielikuvituksensa ansiosta Jousimies on taitava asettamaan itsensä toisen ihmisen asemaan – siksi niin monet Jousimiehet ovat menestyneitä näyttelijöitä – mutta he eivät tunne tarvetta lyödä pensasta tai valehdella. Voit luottaa Jousimiehen kertomaan sinulle, mitä he todella ajattelevat. Voit myös luottaa Jousimiehen, piste. Toisin kuin muut merkit, ne eivät paljasta mitään salaisuuksia.

Sängyssä ja parisuhteissa Jousimiehet ovat seikkailunhaluisia ja antavia, pystyvät taitavasti kokeilemaan uusia asioita tai murtamaan esteitä. Sängyssä Jousimies rakastaa kokeilla uusia asentoja, uusia leluja ja tehdä kaikesta seikkailua. Kyllä valot päällä; kyllä ​​ulkona rakastamiseen. Suhteessa Jousimies on rehellinen ja uskollinen itselleen, ja se voi tarkoittaa, että he siirtyvät suhteesta eteenpäin. Jos se ei toimi, se ei toimi, eikä Jousimies jää toisen ihmisen tunteiden vuoksi. Jousimies on aina rehellinen ja tunteidensa kurissa, eikä Jousimies osallistu tunnekiristykseen.

Jousimies on vankkumaton ystävä ja luova ajattelija; loistava henkilö työporukkaan, sillä heillä on tarttuvaa energiaa ja innostusta. He eivät etsi jatkuvaa palautetta, vaan voivat ottaa projektin ja toimia sen mukana. Sag voi olla myös taitava yrittäjä tai toimitusjohtaja. Jousimies on älykäs, kykenevä ja todellinen edelläkävijä.

Jousimiehen rakkaustyyli

Laajenevan Jupiterin hallitsema Jousimies on suurisydäminen, avoin ja katselee aina tarkistuslistoja pidemmälle. Jousimies on harvoin "tyyppiä" - he ovat aina kiinnostuneita yksilöstä, eivätkä tee mitään oletuksia ihmisistä ennen kuin he ovat todella tavanneet ja puhuneet heidän kanssaan...

Jousimiehen ystävyystyyli

Jousimies on uskollinen, rakastava, ja sellainen ihminen, jonka voit tuntea, on selkäsi, vaikka olisit tuntenut hänet vasta 24 tuntia. Jousimies ei kuitenkaan ole kiinnostunut draamastasi, eikä hänellä ole paljon kärsivällisyyttä ystäviä kohtaan, jotka sanovat yhtä ja tekevät toista...

Jousimiehen ura, raha ja menestyspiirteet

Jousimiehen uran suurin vahvuus: Työ- ja perhe-elämän tasapaino. Jousimies voi työskennellä kovasti ja työntää itsensä maksimiin, mutta vain siksi, että hän rakastaa työtään. Sag tietää vaistomaisesti, että työ voi auttaa heitä elämään parhaan elämänsä, ja tekee kovasti töitä, jotta he voivat myös pelata kovasti...

Jousimiehen motto

"Järjestyvä nero halveksii syrjäytynyttä polkua." Jousimies on uskomaton!

Jousimiehen parhaat lahjat

Jousimies on taitava loihtimaan omia polkujaan ja voi aina kulkea sen yksin. Jousimies ei tarvitse etenemissuunnitelmaa, ja hän voi helposti käsittää ideoita ja mahdollisuuksia, joita muut eivät välttämättä helposti "näke". Jousimies ei tarvitse lupaa tai hyväksyntää, ja hänellä on vahva itsetunto, jonka ansiosta he voivat tuntea olonsa aina varmaksi, vaikka muut olisivat epävarmoja tai epävarmoja.

Jousimiehen suurimmat haasteet

Jousimies voi joskus olla aivan liian suorapuheinen ja asettaa omat tarpeet muiden edelle. Sinun ei tarvitse poiketa arvoistasi, mutta joskus valkoinen valhe pelastaa kaiken. Voi myös olla hyödyllistä olla osa pakettia silloin tällöin. Jousimies on niin hyvä tekemään asioita itsenäisesti, mutta joskus voi olla nopeampaa, älykkäämpää ja hauskempaa tehdä asioita osana ryhmää.

Jousimiehen salainen ase

Heidän itsenäisyytensä. Jousimiehet eivät tarvitse muiden ihmisten hyväksyntää, mielipiteitä tai neuvoja. Sag rakastaa hengailua itsensä kanssa, ja tuntuu, että yksin tekeminen voi auttaa häntä saamaan yhteyden syvimpään itseensä. Jousimies käyttää yksinoloaikaa kaivattua uudelleenkäynnistystä varten. Vaikka tunti ruuhkassa automatkan aikana voi olla kestämätön kenellekään muulle, se on Sagille eräänlaista itsehoitoa.

5 parasta syytä rakastaa olla Jousimies

  1. Super kotona maailman kanssa, olet tyytyväinen passiin ja reppuun – mitä muuta tarvitset?
  2. Mielesi on loputon labyrintti; rakastat tuntea itsesi ja mikä saa sinut tuntemaan.
  3. Syntynyt johtaja, et koskaan välitä siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Ideasi ovat ainutlaatuisia, etkä arvaa itseäsi.
  4. Sinulla on luova näkemys, joka on paikallaan, arvostat museoita, kirjoja ja kulttuuria ja pysyt vaivattomasti ajan tasalla tai olet mukana taidemaailman uusimmissa tapahtumissa.
  5. Olet rehellinen. Ihmiset luottavat sinuun, kunnioittavat sinua, etkä koskaan joudu juorujen tai valheiden verkkoon. Tiedät, että kuka tahansa voisi katsoa puhelimesi tekstiketjut ja olisit selvillä.

Kuuluisat Jousimiehet

Katso Jousimies päivän horoskooppi